СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Новою ракеткою України став молодий перспективний тенісист Ілля Марченко!

Новою ракеткою України став молодий перспективний тенісист Ілля Марченко!
21072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ілля Марченко зміг піднятись на 36 позицій у світовому рейтингу. Тепер він обіймає 176 позицію в міжнародному рейтингу. Таким чином тенісист став першою ракеткою України. Раніше найвища позиція була у Сергія Стаховського. Він обіймав 192 місце в міжнародному рейтингові серед найкращих тенісистів світу. Така можливість у спортсмена з’явилась після того, як він тріумфував на Biella Challenger Indoor 1 в Італії. За останніми даними Ілля Марченко зміг обіграти експершу ракетку світу Енді Маррея.

В рейтинг найкращих тенісистів світу змогло потрапити ще два українських тенісисти: Владислав Орлов, який обіймає 356 позицію і Віталій Сачко, який наразі 404. Абсолютним переможцем серед чоловіків все ще залишається чемпіон Australian Open-2021 Новак Джокович. В топ-10 відбулася єдина зміна – в топ-3 дебютував росіянин Данило Медведєв.

А поки ми вітаємо нашого чемпіона та зичимо йому успіхів, можливо він ще встигне показати себе та піднятись на декілька сходинок наверх. Тож всі чекають, що покажуть подальші змагання. А от серед жінок ситуація поки не змінилась. Позицію першої ракетки України все ще обіймає Еліна Світоліна.


© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео