СТУДЕНТ УКРАЇНИ

УЄФА хоче дещо змінити в процедурі проведення ЄВРО-2020 та всі футбольні новини за 29 січня!

УЄФА хоче дещо змінити в процедурі проведення ЄВРО-2020 та всі футбольні новини за 29 січня!
178064 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Динамо” та “Шахтар” наразі проводять збори в Туреччині. Вони готуються до нових матчів, які чекатимуть їх же дуже скоро. “Гірники” вже навіть встигли оприлюднити список своїх майбутніх суперників. Також до складу їхньої команди повернувся гравець, який кілька років не міг грати через сильні травми, які отримав під час матчів. Тож вже зовсім скоро в нас може трапитись нагода побачити клубного вихованця – Ісмаїлі.

А от ”Динамо” цього року буде сильно видозміненим. Мірча Луческу вирішив трохи змінити тактику. Він дав шанс молоді. Зі списком можна ознайомитись на сайті. А от кілька легіонерів цього року залишились без уваги. Миколенко тепер гратиме в основному складі півзахисту. І все це перед п'ятьма вирішальними матчами в Брюгге. Чекаємо новин від передових українських команд.

В “Реалі” стало на один талант менше. Вони нарешті примирилися із втратою Серхіо Рамоса. Вони не збираються боротись за капітана, тож гравець самостійно зможе обрати собі команду.

Богдан Бутко продовжує грати за Туреччину. А “Шахтар” вирішив відпустити свого найталановитішого захисника. Команді виплатять компенсацію за втрату Коваленка, якого вже дуже довго прагне придбати “Аталанта”.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео