СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Наша тенісистка подолала перше коло кваліфікації Australian Open. Вітаємо Завацьку!

Наша тенісистка подолала перше коло кваліфікації Australian Open. Вітаємо Завацьку!
88782 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наразі тривають змагання Australian Open. Це відкритий чемпіонат Австралії, який наразі триває в Дубаях. Цього року ми також взяли участь у змаганнях. Україну представляє Катерина Завацька, яка є шестикратною чемпіонкою турнірів Міжнародної федерації тенісу.

Її перше тренування відбулось у п’ять з половиною років, а триває і досі. 20-річна тенісистка вдало стартувала на цих змаганнях. Вона зіграла з Кларою Таусон із Данії та перемогла її, отримавши дев’ятий номер посіву.

Наразі Катерина Завацька пройшла перше коло кваліфікації. Рахунок обох партій конкуренток складав 6:3 в обох партіях на користь українки. Тож тепер дівчина відзначає перемогу черговим тренуванням.

А наступна її гра буде проходити проти Анкіти Райни з Індії. Перемога над цією суперницею допоможе їй вийти на новий рівень змагань. І хто знає, проте, можливо наразі ми спостерігаємо за становленням нової Олімпійської чемпіонки. Тож вітаємо з перемогою Катерину та чекаємо наступної партії!

А поки що спостерігаємо за тим, як футбольні команди починають приходити до форми та розпочинати тренування після зимових свят. Адже всі миски з олів’є вже скінчились, а тепер час і потренуватись!

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео