СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Збірна України зіграє з Фінляндією та Казахстаном у Львові

Збірна України зіграє з Фінляндією та Казахстаном у Львові
103421 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усі футбольні фанати країни, затамувавши подих, чекали на цей час. І ось було оголошено, що збірна України зіграє з Фінляндією та Казахстаном у Львові. Вже скоро почнуться домашні матчі, на яких наші хлопці будуть боротись за право вийти на чемпіонат світу з футболу 2022. Місто Лева вже готується приймати величезну кількість фанатів та футбольних вболівальників.

Стартові матчі кваліфікації на мундіаль пройдуть саме на Арені-Львів, так як Виконком Української асоціації футболу визначив її в якості домашнього стадіону національної команди.

Почне свій шлях боротьби команда 24 березня, коли випробує свої сили на виїзному матчі проти команди Франції, 28 березня збірна України боротиметься зі збірною Фінляндії, а вже 31 березня наші хлопці зустрінуться зі збірною командою Казахстану.

Також у одній групі з українцями потрапили Боснія і Герцогивина, домашній матч з останньою пройде 12 жовтня, а гра з Боснією, за вихід з групи D, відбудеться 16 листопада.

Кожна з команд-учасників прагне зайняти перше місце у своїй групі, адже саме переможці стануть безпосередніми учасниками чемпіонату світу, а команди, що посіли другі місця матимуть змогу поборотись за поїздку до Катару в плей-оф.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео