СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Гарет Бейл: Тоттенхем Хотспур веде переговори про відставку зірки з Реала

Гарет Бейл: Тоттенхем Хотспур веде переговори про відставку зірки з Реала
76206 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тоттенхем Хотспур веде переговори про повторне підписання контракту Гарета Бейла з «Реалом». 31-річний нападник з Уельсу покинув «Хотспур» і перейшов в «Реал» за рекордну для того часу гонорар в розмірі 85 мільйонів фунтів стерлінгів в 2013 році, а потім забив більше 100 голів і виграв для клубу чотири титули Ліги чемпіонів.

Але, втративши місце в команді і стаючи все більш другорядною фігурою, Бейл заявив про своє бажання піти. Інші клуби зацікавлені в підписанні контракту з 31-річним футболістом, але його агент раніше заявляв, що Бейл «нікуди не піде».

«Я намагався піти в минулому році, але Реал Мадрид заблокували все в останню секунду», - сказав Бейл. «Це був проект, який мені дуже подобався в минулому році, але він не був реалізований. Були й інші випадки, але клуб не дозволяв цього або щось в цьому роді, так що це залежить від клубу. Я хочу грати в футбол. У мене все ще є мотивація грати в футбол. Мені 31 рік, але я все ще у відмінній формі, і я відчуваю, що можу багато дати. Подивимося, що станеться. Це в руках клубу, і, чесно кажучи, вони все ускладнюють».

«Гарет як і раніше любить "Хотспур"», - сказав його агент Джонатан Барнетт.

Валлієць домігся великих успіхів у свої перші п'ять років на «Бернабеу», забивши більше 100 голів і вигравши чотири титули Ліги чемпіонів. Але його зірка померкла за останні пару сезонів через серію травм, байдужістю до форми і брак можливостей для першої команди. Бейл почав всього один матч, коли відновився сезон Ла Ліги 2019-2020, зігравши всього 100 хвилин, коли «Реал» завоював перший титул з 2017 року.

«Хотспур» також близькі до угоди щодо підписання лівого захисника «Реала» Серхіо Регілона, який був метою «Манчестер Юнайтед». Що стосується Бейла, то на даний момент позика виглядає найбільш імовірною, хоча не виключений постійний переклад, і «Реал» прагне відшкодувати витрати, оскільки вони прагнуть позбутися від свого найбільшого одержувача.

Заробітна плата Бейла, можливо, є найбільшою перешкодою для «Хотспурур», і у нього все ще залишається два роки контракту, який, як вважається, варто близько 600 000 фунтів стерлінгів на тиждень. «Манчестер Юнайтед» також давно пов'язаниі з Бейлом, який все ще розглядається на «Олд Траффорд» як потенційна мета для трансферу, якщо вони не зможуть підписати контракт з Джейдон Санчо та Борусією Дортмунд.

«Тоттенхем», однак, має додатковий емоційний заряд для гравця, якого вони підписали в якості 17-річного футболіста з «Саутгемптона» в 2007 році і допомогли розвинутися в одного з кращих гравців світу. Бейл домігся величезних успіхів у своїх перших сезонах в «Реалі», забивши в фіналах Ліги чемпіонів 2014 і 2018 років, а також у фіналі Кубка Дель Рей 2014.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео