СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Баскетбольний СК «Прометей» зазнав п`ятої поразки в сезоні

Баскетбольний СК «Прометей» зазнав п`ятої поразки в сезоні
175091 ПЕРЕГЛЯДІВ

В останньому матчі Суперліги 2019 року баскетболісти СК “Прометей” не спромоглися потішити своїх вболівальників. У напруженій боротьбі підопічні Карліса Муйжнієкса поступилися БК “Київ-Баскет” із рахунком 74:88.

Напередодні поєдинку, попри низку минулих поразок у чемпіонаті, команда з Кам’янського була налаштована надзвичайно рішуче.

«Хотіли з Києвом продемонструвати свою найкращу гру, але це нам не вдалося», - каже головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс. -Київ-Баскет” порівняно з іншими командами на всіх позиціях має гарних високих гравців. І центрових, і захисників. Нам потрібно було перебудовуватися з огляду на це", - каже головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

Здебільшого за рахунок прикрих втрат м’яча господарями кияни з самого початку зустрічі впевнено захопили ініціативу у грі. Рахунок першого періоду — 13:22.

"У першій чверті ми зробили 7 помилок. Більшість з них сталися не через агресивні дії наших суперників у захисті. Це були наші поспішні рішення", - зізнається головний тренер СК “Прометей” Карліс Муйжнієкс.

На велику перерву команди пішли за переваги столичних гравців - 36:46. Окрім рахунку, СК “Прометей” поступився у кількості середніх і дальніх влучень. А число втрат кам’янчан зросло до 14-ти. “Київ-Баскет” помилявся майже у два рази менше.

До самого завершення поєдинку СК “Прометей” так і не вдалося наблизитися до опонентів. Ефективна гра під щитами нівелювалася поспішним завершенням атак.

Поєдинок завершився впевненою перемогою БК “Київ-Баскет”, який вів у рахунку впродовж 37 хвилин та 31 секунди  від загального ігрового часу. 

"Чесно, прямо якась гордість за команду у мене як у капітана. Всі боролися. Ми добре розібрали “Прометей” напередодні поєдинку. Ми готувалися та зіграли розумно. Використали свої сильні сторони й добре захищалися. Найголовніше, що ми стримали швидкий прорив кам’янчан”, - каже капітан БК “Київ-Баскет” Максим Пустозвонов.

Для СК “Прометей”, лідера першої половини чемпіонату, ця поразка стала вже п`ятою у сезоні.

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео