СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Дербі визначив лідера чемпіонату з баскетболу

Дербі визначив лідера чемпіонату з баскетболу
202805 ПЕРЕГЛЯДІВ

Баскетбольний клуб “Дніпро” зазнав першої поразки у чемпіонаті України та ще й на власному майданчику. Дербі Дніпра і Кам’янського чекали вболівальники з точки зору протистоянь цих міст у баскетбольній історії. Тренери ж команд розуміли, що переможець одностайно очолить турнірну таблицю.

Початок матчу, та й взагалі перша половина поєдинку відзначились невисокою результативністю від обох опонентів. В другому періоді команди продовжили грати в захисний баскетбол. Кожен з десятьох гравців на паркеті намагався максимально відпрацювати в захисті, що в підсумку і дало свій результат – на двох за 20 хвилин команди набрали рівно 50 балів – 27:23.

Третя чверть для суперників стала набагато результативнішою. За її підсумками клуби набрали більше балів, ніж за попередні два періоди. Склад “Прометею” загубив через травму гравця старту - Ренді Калпеппера, але ця втрата навпаки розв’язала руки іншим легіонерам. Добре себе проявив Малік Трент, який за 10 хвилин третьої чверті набрав 12 очок. Серед гравців “Дніпра” відзначимо центрового Кирила Фесенка. У бігмена дабл-дабл: 11 очок та 11 підбирань.

В останньому періоді за три хвилини до завершення гри п’ятий фол отримав Макс Корнієнко. Після чого гра дніпрян остаточно “посипалась”. Невлучні кидки з різних позицій та втрата концентрації у захисті. У підсумку на табло рахунок 60:67. Дніпряни готуються до старту в груповому раунді Ліги Європи ФІБА, а новачок Суперліги “Прометей” здобув вже чотири поспіль перемоги.

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео