СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Проценко виграв срібло у стрибках у висоту на змаганнях у Словаччині

Проценко виграв срібло у стрибках у висоту на змаганнях у Словаччині
214948 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український спортсмен Андрій Проценко виступив на етапі Всесвітнього легкоатлетичного туру категорії Silver у словацькому місті Банська Бистриця.

34-річний стрибун у висоту завоював срібло турніру з найкращим для себе результатом у цьому сезоні – 2,32 м. Підкоривши цю висоту з другої спроби, він вибився у вийшов у лідери у боротьбі з Хемішем Керром.

Новозеландець після однієї невдалої спроби на 2,32 м підняв планку на 2 см вище та впорався із завданням, встановивши новий національний рекорд. Андрію планку 2,34 м підкорити не вдалося, і він переніс дві спроби на 2,36 м. Однак безуспішно, як і суперник.

До слова, уболівальники на трибунах спортивної арени Дукла, знаючи історію Андрія, який через війну провів в окупації 40 днів, підтримували його стоячи.

Джерело

Теги: Український спортсмен Андрій Проценко,Український спортсмен Проценко,Український спортсмен ,спортсмен Андрій Проценко,спортсмен Проценко,спортсмен ,Андрій Проценко,Проценко,Андрій Проценко Вікіпедія,Проценко Вікіпедія,Всесвітній легкоатлетичний тур,легкоатлетичний тур,Всесвітній легкоатлетичний тур категорії Silver,Silver,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,стрибки у висоту,стрибки
Автор: admin.sportcomua

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео