СТУДЕНТ УКРАЇНИ

“Київ підтримує Навального!” – голова МЗС України

“Київ підтримує Навального!” – голова МЗС України
136658 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні голова Міністерства закордонних справ у прямому ефірі заявив про те, що влада України всіляко підтримує Навального та вважає його позицію правильною. Кулеба підкреслив: “Ворог мого ворога є моїм другом. Тому якщо Навальний є ворогом Путіна, то ми підтримуємо Навального. Все дуже просто”. Такої позиції наразі дотримується Київ. Вони вирішили підтримати блогера та політика, якого нещодавно намагались отруїти, аби той припинив розкривати людям очі на те, що відбувається в країні.

Голова Міністерства закордонних справ наголосив й на тому, що Навальний казав про окуповані території Криму. Блогер переконаний, що Крим – це не бутерброд із ковбасою, який можна забирати та віддавати один одному, як заманеться. Так, наразі Крим є окупованою територією, яка де-факто належить Російській Федерації, а політики Росії наполягають на тому, що він вже ніколи не повернеться до України. Проте Навальний не бачить в цьому жодного сенсу, адже таке вже відбувалось, проте Крим є частиною України.

Кулеба ж заявив, що Крим доведеться таки повернути, адже він є частиною України. Його окупація не дає нікому права приєднувати територію до себе. Тож Росії доведеться повернути наші території цілими та неушкодженими, інакше вони матимуть багато проблем у майбутньому. Крім того, вони повинні будуть вибачитись за те, що напали на Кримські території.

А ми нагадуємо, що наразі триває створення “Кримської платформи”, яку підтримує Великобританія, США та більшість країн ЄС. Тож ми сподіваємось, що вже зовсім скоро ми зможемо допомогти населенню півострова, яке страждає від жорстокого ставлення з боку окупантів. ЄС планує відправити туди того, хто контролюватиме ситуацію. Проте наразі все це знаходиться лише в стадії розробки, точних даних, коли це відбудеться, поки немає.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео