СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Третій є! І він кандидат від Дніпра

Третій є! І він кандидат від Дніпра
26916 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як місцева влада Дніпра зомбує еЛОХторат напередодні виборів? Та усіма доступними їй способами! Зовнішня реклама - борди та сітілайти партії «Пропозиція» то таке. Мають право. І кошти. А ось що стосується ЗМІ, то тут міськрада на чолі з мером Філатовим розвернулася на повні бюджетні груди Дніпра.

Скажіть, це нормально, коли з кишень платників податків мерія платить навіть за розсилку есемесок?! І причина дуже «поважна» - «інформування населення». 5 млн грн за 2 млн есемесок. Не слабо, чи не так? А інформувати, звісно, будуть про «добрі справи» партії мера та самого мера.

Але це ще «квіточки». А ось 100 млн гривень на «інформування в ЗМІ», читай — рекламу міськради і особисто пана Філатова — це вже вагомо і дуже зримо. Особливо, коли читаєш на центральних сайтах тексти, головний посил яких про безальтернативність чинного градоначальника Дніпра. Точніше, альтернатива якби є, але дуже така слабенька, як кулька без повітря. Зате дніпрянам наполегливо нав'язується думка, що третього не дано!

Наприклад, на сайті «ПОЛІТЕКА» вивалюється головною «мегановиною» матеріал про Дніпро з красномовним заголовком «Третього не дано. Як війна Філатова і Краснова вирішить результат мерських виборів...». І там якийсь «голова Інституту публічної політики» розповідає нам з Києва, які політичні розклади по виборах мера Дніпра. Ага. Йому зі столиці начебто видніше. Це як раз той випадок, коли під «сильного» боксера підкладають «мішок для биття», щоб ніяке інше прізвище, як альтернатива Філатову, навіть й не звучала.

Ось таким нехитрим способом розкручується черговий «договірняк» в міськраді. Між Філатовим і Красновим та їхніми партіями. Щоб дістати якомога більше місць в міськраді в наступному скликанні. І, напевно, у них є далекосяжний план: Філатов - мер, а Краснов - секретар міськради. А Санжару можна куди-небудь в інше тепленьке містечко прилаштувати, щоб очі не муляв.

Так що, шановні дніпряни, будьте уважні та обережні! Особливо при читанні замовних і проплачених текстів. І ми разом з вами акцією «Народний мер» із закликом «Дніпряни висувають мера!» цілком можемо поламати увесь цей філатовсько-красновський «договірняк».

А гідні кандидати в Дніпрі є. І нам з вами під силу провести загальноміський праймеріз, аби визначитися із сильним опонентом Філатову. А оперетковий «лузер», що завішав півміста своїми партійними бордами, в черговий раз зазнає поразки в боротьбі за мерське крісло, як це з ним вже не раз бувало.

Сергій Цигіпа

Теги: Загід Краснов,Борис Філатов, Дніпро,місцеві вибори,міський голова,кандидати

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео