СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Тезки та однофамильці на виборчих округах

Тезки та однофамильці на виборчих округах
118467 ПЕРЕГЛЯДІВ

На вибори від Дніпропетровщини йдуть два Загіди Краснових та два Вадима Нестеренка. Загалом 9 пар однофамільців.

По 25 ОВО зареєструвалися два Загіда Краснова. Обидва тимчасово не працюють та безпартійні. Проте один, Володимирович народився і живе в Києві, інший, Геннадійович — народився в Азербайджані та живе в Дніпрі.

По 26 округу висуваються Оксана та Шмуель Лібермани, обидва — безробітні самовисуванці з Дніпра.

Андрій та Олександр Дубініни зареєструвалися по 30 виборчому округу. Один — безпартійний підприємець з Вінниці, інший — народний депутат, що проживає в Запорізькій області. По тому ж округу йдуть Захорольські Олег та Олександр. Перший — директор з розвитку, ТОВ ПП "ЗІП" з Кам’янського, другий — оглядач вагонів на П’ятихатському вагонному депо Придніпровської залізниці.

Лідером серед тезок виявився 33 округ. Там три пари однофамільців. Серед них два Ляденки Олеги: Васильович — командир роти з вищою освітою та Анатолійович — із середньою спеціальною, безробітній. Дві Бабенко Ольги Володимирівни — одна членкиня політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" з вищою освітою, інша — керівниця проєкту громадської організації "Батьківщина-Кривий Ріг" із середньою спеціальною освітою. Є також тезки, чиї прізвища відрізняються однією літерою: Миколи КоленсИк та КолеснІк: ФОП-укропівець та безробітній відповідно.

На 34 окрузі двоє Ісаєвих: Гілал Міргасан огли від Батьківщини та самовисуванець Олександр, що працює у відділі тероборони Дніпропетровського обласного військового комісаріату.

По 38 ОВО два Вадима Нестеренка: Григорович — народний депутат з Новомосковського району та Миколайович — інструктор громадської організації що проживає в селі Чайки Київської області.

Читайте також: Поліція відкрила кримінальні провадження, пов’язаних із виборами до Верховної Ради

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео