СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Міжнародне партнерство для розвитку інновацій та успішний досвід українських стартапів – у Києві завершився міжнародний форум “INNOVATION MARKET”

Міжнародне партнерство для розвитку інновацій та успішний досвід українських стартапів – у Києві завершився міжнародний форум “INNOVATION MARKET”
22827 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як налагодити взаємодію стартап-команд та бізнесу, чому вихід у міжнародний простір є важливим для розвитку інновацій в Україні та яким є досвід вже реалізованих проєктів. Про це йшлося під час дводенного Міжнародного форуму “INNOVATION MARKET”, який завершився у четвер, 7 листопада 2019 року, в Києві.

“Інноваційний розвиток є одним із стратегічних пріоритетів Уряду і Міністерства освіти та науки зокрема. Наявний потенціал дозволяє стверджувати, що ми можемо стати сильним міжнародним центром розробок та досліджень, побудувати ефективну інноваційну інфраструктуру”, – зазначив перший заступник Міністра освіти і науки Юрій Полюхович.

В межах форуму відбувся круглий стіл на тему “Формування інноваційної екосистеми України: виклики та можливості”. Під час нього гості заходу разом зі спікерами могли поміркувати щодо того, як зробити музеї знову цікавими, демонструвати науку за допомогою анімації та говорити про наукові відкриття з журналістами.

Крім того, досвідом та ідеями розвитку інноваційної діяльності поділилися представники Мережі академічних бізнес-інкубаторів YЕР та гість Форуму Грегорі Гарднер – професор Державного університету Нью-Йорку.

Спікерами форму також стали представники українських стартапів – учасники Всеукраїнського фестивалю інновацій. А саме:

  • команда RE-leaf продемонструвала технологію перетворення опалого листя у папір;
  • BIOsens розширила уявлення про можливості експрес діагностики безпечності продуктів;
  • FoodBIOPack нагадала про потребу берегти екологію та використовувати екологічно чисті пакувальні матеріали;
  • проєкт HELi нагадав про нові можливості для діагностики та прогнозування епілептичних нападів.
Автор: Student Ukraine

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео