СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Нова хвиля хакерських атак на Монобанк

Нова хвиля хакерських атак на Монобанк
368637 ПЕРЕГЛЯДІВ

Monobank знову став жертвою серії потужних кібератак. Як повідомив співзасновник фінансового закладу Олег Гороховський, йдеться про цикл DDoS-атак, які «йдуть просто безперервно».

На своєму каналі в Telegram він написав, що Monobank на сьогодні, ймовірно, є однією з найбільш атакованих IT-цілей в країні.

«Думаю на сьогодні Monobank одна з найбільш атакованих IT-цілей в країні. DDoS-атаки йдуть просто безперервно. Щойно закінчилася атака загальним навантаженням 580 мільйонів запитів на сервіс. Це просто космос», — повідомив він.

Гороховський подякував ІТ-команді, яка стоїть на варті ІТ-інфраструктури банку. «Я хочу сказати велике спасибі нашій ІТ-команді, яка стоїть на варті нашої ІТ-інфраструктури. Ось поки писав почалася нова хвиля... Стоїмо!» — написав він.

Зазначимо, що попередня кібератака на онлайн-банк сталася пізно ввечері 19 січня. Тоді Гороховський вказував про загальне навантаження у 50 мільйонів запитів.

Також відомо, що 9 січня в мобільному застосунку Monobank також стався технічний збій. Користувачі скаржилися, що не можуть авторизуватися у додатку й не працюють сервіси накопичення Банки.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео