СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Російське вторгнення в Україну : Як боротися з російською пропагандою в інтернеті

Російське вторгнення в Україну : Як боротися з російською пропагандою в інтернеті
368536 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поки російські медіа ширять пропаганду, називаючи геноцид в Україні постановкою, а окупантів, які винищують українські села та міста, — «‎визволителями», весь світ дізнається жорстоку правду про криваву війну, яку розпочала та веде росія в Україні. 

У цей час ми мусимо тримати опір на цифровому фронті — не довіряти фейкам та боротися з ними. Зібрали 3 боти, які допоможуть у цьому: 

1️⃣Заблокуйте скаргами головних російських пропагандистів, які підтримують війну та промивають мізки своєму населенню, у чатботі ? https://t.me/Propagandony_bot 

2️⃣Чатбот «‎Перевірка», який створила РНБО, допоможе виявити сумнівну інформацію за кілька кліків. Надсилайте дописи в соцмережах, фото, відео та посилання. Ваше повідомлення одразу потрапляє команді, яка швидко перевірить інформацію на достовірніть із застосуванням штучного інтелекту ? https://t.me/perevir_bot

3️⃣Якщо бачите в соцмережах російську пропаганду, то подайте скаргу на такий пост та додавайте акаунт у бот СБУ для блокування ? https://t.me/black_listUA_bot.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео