СТУДЕНТ УКРАЇНИ

«ТОЧКА-У» ЗАВЖДИ НАПОГОТОВІ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

«ТОЧКА-У» ЗАВЖДИ НАПОГОТОВІ ДО ЗАСТОСУВАННЯ
58008 ПЕРЕГЛЯДІВ

На одному з полігонів бойової підготовки, що на Херсонщині, свої вміння та навички продемонстрували екіпажі тактичних ракетних комплексів «Точка-У», які підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України.
Як повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, під час тактико-спеціальних навчань екіпажі вийшли в район бойового застосування та здійснили топографічну прив’язку перед проведенням умовних пусків по місцях завантаження на кораблі морського десанту умовного противника, а також відповідно й умовного тактичного десанту на гелікоптери.
– В ході тренування обслуги пускових установок відточували злагодженість своїх дій, а командири, відповідно, вміло координували всіма процесами. Батареї за сигналом швидко здійснили марш, зайняли вогневі позиції та розгорнулися, після чого оператори відпрацювали точне наведення на цілі, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Після першого етапу навчань воїни-ракетники продемонстрували швидкий відхід і зміну вогневих позицій. Вже, на завершення, екіпажі під прикриттям димової завіси приховано вирушили до районів зосередження.
За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, всі без виключення підрозділи, що підпорядковані Командуванню та несуть бойову службу на південному напрямку вздовж межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, системно займаються підвищенням спроможностей до дій за призначенням.
- Наша розвідка постійно та пильно стежить за обстановкою, а підрозділи постійно покращують навченість особового складу - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео