СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Часті випадки отруєння собак: що це? Заплановані вбивства з метою пограбування чи випадковість?

Часті випадки отруєння собак: що це? Заплановані вбивства з метою пограбування чи випадковість?
9333 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі стали часто розповідати про те, що по всьому місту масово почали помирати собаки. Коли це були поодинокі випадки, то місцеві жителі думали, що це через те, що їхні тварини знаходять щось отруйне під час прогулянок. Проте зараз це стало вже не стільки випадковістю, скільки системою. Саме тому місцеві почали вже підіймати тривогу.

Місцева уродженка Любов Іванівна Лук’янененко повідомила про те, що такі випадки можуть стати початком організованих системних пограбувань. За словами жінки постраждали собаки на вул. Польова, вул. Домодєдовській, вул. Дубінінській. Чому обрали саме ці вулиці, поки невідомо, адже вони майже нічим не вирізняються серед всіх інших. Проте факт лишається фактом. Помирати почали абсолютно здорові домашні тварини. Саме це й лякає всіх. Адже наступними можуть стати саме вони. Місцеві жителі закликають всіх бути максимально уважними. Бо ніколи не знаєш, що чекає за поворотом.

Постраждала переконує: що «На Домодєдовський вулиці живим залишився один собака, який був у вольєрі за будинком. Загинули ланцюгові й ті, хто охороняв територію».Жінка переконана, що така система просто не може бути випадковістю. Тож вона закликала всіх бути більш пильними зі своїми помешканнями.

Протягом довгого часу шахраїв було майже непомітно, проте останнім часом в Дніпрі знову почалось щось дивне. Раніше такі випадки були поодинокими. Проте тепер це перетворилося на систему, яка лякає уродженців Дніпра. Багато хто переконаний в тому, що жінка права і настав час якось припинити це. Проте як саме діяти, місцеве населення не знає, бо жодних слідів злочинці по собі не залишили. Як би це не було сумно, проте скоріше за все працюють професіонали.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео