СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Чому в аварії під Дніпром загинув син Корбана? Експерт назвав можливі причини того, що сталося

Чому в аварії під Дніпром загинув син Корбана? Експерт назвав можливі причини того, що сталося
83399 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно по всіх каналах транслювали відео, як поблизу Дніпра розбився багі, в якому перебувало двоє молодих людей. Хлопець та дівчина були вже мертвими на момент приїзду рятувальників. Експерти вважають, що скоріше за все одним із підлітків був син Корбана. Проте жодних коментарів слідство не надавало. Можливу причину того, що трапилось назвав експерт, який перебуває за кермом багі 15 років. Руслан Гвоздик прокоментував інцидент, який нещодавно трапився з Геннадієм Корбаном.

Він сказав, що мотовсюдихід є досить надійним транспортом. Адже на відміну від інших, він має дах та ремені безпеки. Проте навіть досвідчений кермувальник може потрапити в аварію. Адже абсолютно безпечного транспорту, на жаль, ще не винайшли, тож небезпечно їздити на всьому. На думку експерта хлопець не впорався з кермом, коли вони об’їжджали одну із перешкод, що стояла в нього на дорозі. Коли машина перекинулась, скоріше за все юна пара втратила свідомість, а коли прийшли до тями, то просто не змогли зорієнтуватися, що їм робити. Адже авто надто велике і в ньому не так вже й легко зорієнтуватись.

Проте поліція не надала досі жодних коментарів про те, як триває розслідування. Події поки залишаються загадкою. А експертизи, які повинні надати всю інформацію стосовно того, що сталося, й досі тривають. Проте за фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проте, чи винен хлопець в аварії, чи, можливо, є ще щось, що наразі невідомо поліції, покажуть лише результати розтину обох пасажирів. Тож висновки робити ще зарано, чекатимемо на офіційні дані стосовно просування розслідування. Хоча стрічок навколо місця ДТП вже не має.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео