СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Новорічна казка вже зовсім поряд, лише поверни голову і побач її

Новорічна казка вже зовсім поряд, лише поверни голову і побач її
128420 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми не завжди одразу починаємо відчувати прихід весни, та й про Івана Купала можемо не згадати. А от атмосферу Нового року ми відчуваємо ще з початку грудня. Коли ідеш вздовж вулиці і просто поринаєш у казку із новорічних гірлянд. Ось щось у вікні заблимало, а там посеред площі вже й ялинка стоїть. А там з магазину лунає пісня. От тобі і враження, які створюють атмосферу гарного настрою.

Дніпро вже також рясніше і рясніше починає одягатися у вогники. Сьогодні біля Озерків встановили величезну красуню-ялинку, в яку просто ну неможливо не закохатись. Її зібрали з купи гілок, які закріпили впродовж металічного стовбуру. Прикрасили чудовими іграшками та гірляндами. І тепер вона, ніби маяк для втрачених кораблів, рятує людей, яких зовсім немає відчуття казки.

Так, не всі з нас люблять морозиво, не кожному до смаку олів’є, проте червоні бантики на ароматних гілочках ялинки, що переплітаються із золотими прикрасами, точно сподобаються всім. Підходячи до неї, діти радіють, а дорослі знову повертаються у дитинство. Коли зима була не “слизькими дорогами на роботу”, а катком для санчат. Весь світ був величезною ковзанкою, яка надихала на веселі ігри.

Тож приходьте на ялинку і поринайте в атмосферу неймовірної казки, яку вам будуть дарувати усі ті, хто також буде приходити туди, аби насолодитись яскравими вогниками. Можливо саме цього Нового року усі ми знайдемо саме те, що шукали усе життя. Хтось кохання, а хтось роботу мрії. А можливо біля ялинки вас чекає людина, яка стане для вас найкращим другом на все життя. Тим паче, що свіжий воздух завжди йде на користь здоров’ю. Тож досить сидіти вдома й сумувати. Якщо в вас немає новорічного настрою, то створіть його самостійно.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео