СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Згідно з даними статистики Телеграм, до 2024 року ця соцмережа стане найпопулярнішою в Україні

Згідно з даними статистики Телеграм, до 2024 року ця соцмережа стане найпопулярнішою в Україні
172592 ПЕРЕГЛЯДІВ

Велику частину часу сьогодні люди проводять за екранами своїх телефонів і комп'ютерів. Раніше з розваг і місць для пліток були лише газети та вечори біля каміна. А сьогодні їх ціле море. Тільки візьми в руки телефон і будь ласка. Тут тобі і чутки, і плітки, різноманітні ігри, розваги і чати - все, що тільки можна побажати.
Але останнім часом уряд України починають лякати статистичні дані про прирост популярності Телеграма. Згідно з їхніми даними до 2024 року ця соцмережа стане найпопулярнішою в Україні, а можливо і в світі.
Такий розклад дуже здивував усіх наближених з оточення президента. Адже вони працюють за старими схемами, за допомогою пошти і сайтів. Зрідка застосовуючи Вайбер, який давно вже усталений на ринку. Але, на жаль, цей месенджер вже не може задовольнити весь спектр потреб молоді.
Спочатку Телеграм почали застосовувати, як соцмережу для студентів, яким хотілося чогось незвичайного, зручного з купою стікерів і можливістю слухати музику. Але Телеграм пішов далі. Він замінив повністю контакт, забрав всі його функції, крім перегляду відео. Бажаете виставляти фото? Лазити по групах? Листуватися з друзями за допомогою голосових смс і відео? Будь ласка, там можна!
Але в ньому є і один величезний мінус - можливість створювати свої власні приватні чати, які неможливо промодерувати. Вони сповнені неправдивою інформацією і шахраїв. Український уряд переживає в тому, що їм знову доведеться боротися з усім тим, через що одного разу вже довелося пройти.
Тільки от чи варто так серйозно до цього ставиться, або це тільки побоювання людей, які вирішили, що все нове становить загрозу?

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео