СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Двох мешканок Дніпропетровщини засуджено до 15 років тюрми за жорстоке сплановане вбивство

Двох мешканок Дніпропетровщини засуджено до 15 років тюрми за жорстоке сплановане вбивство
62073 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тяжкий злочин молоді жінки скоїли на території Луганської області. З метою пограбування вони вбили літню жінку, завдавши їй 35 ударів ножем, повідомляє пресслужба прокуратури Луганської області.

Вбивство дві подруги, яким на той час було 23 та 24 роки, холоднокровно спланували заздалегідь. Жертва була знайомою однієї з них, адже раніше молода жінка мешкала у селі Житлівка Луганської області. Туди і відправилися в лютому 2015 року, обговоривши навіть можливі способи вчинення вбивства літньої жінки, яку задумали пограбувати.

Подруги прийшли у гості, залишилися ночувати, а серед ночі зарізали господиню — експерти нарахували на тілі жертви 35 ударів ножем. Потім зібрали «здобич» та зникли. Забрали все, що погано лежало — дрібну побутову техніку, мобільні телефони, гроші, прикраси та навіть текстильні вироби на загальну суму понад 25 тисяч гривень.

Коли вбивці були затримані, а їхня вина доведена, Сватівський районний суд Луганської області засудив їх до 14 років позбавлення волі. Це сталося в червні 2019 року, але Старобільська місцева прокуратура після апеляційного оскарження та скасування вироку першої інстанції у зв’язку з м’якістю призначеного покарання домоглася збільшення строку позбавлення волі. Обвинувачених в умисному вбивстві, вчиненому з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів, тепер засуджено до 15 років тюрми з конфіскацією майна.


Теги: прокуратура, Дніпропетровщина,Луганщина,зарізали,вбивство,пограбування

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео