СТУДЕНТ УКРАЇНИ

На неякісному ремонті системи освітлення парку Дніпра підрядник «заробив» 2,5 млн. грн.

На неякісному ремонті системи освітлення парку Дніпра підрядник «заробив» 2,5 млн. грн.
28307 ПЕРЕГЛЯДІВ

Роботи не були виконані у повному обсязі, проте директор товариства, яке виступало підрядником, у документах офіційно затвердив протилежне. Підприємству-підряднику були зайве перераховані 2,5 млн. грн., які наразі прокуратура вимагає стягнути.

Як йдеться у повідомленні обласної прокуратури, у 2017 році між комунальним підприємством Дніпровської міськради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір підряду на виконання капітального ремонту системи освітлення Молодіжного парку відпочинку та дозвілля у Дніпрі, а також улаштування на його території системи відеоспостереження. Кінцевий термін виконання робіт — грудень 2018 року.

Фактично роботи не були виконані у повному обсязі, проте підрядник не став про це вказувати у документах. Натомість отримав чималенькі кошти, тим самим завдавши збитків місцевому бюджету.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №4 нині заявлено позов до господарського суду Дніпропетровської області про стягнення з підрядника майже 2,5 млн грн збитків, які були зайве перераховані.

Теги: прокуратура,підрядник,неякісний ремонт,збитки, Дніпро,бюджетні кошти

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео