СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Еміль Карленович Арутюнян: провідні медичні заклади України повинні отримувати достойне оснащення та фінансування

Еміль Карленович Арутюнян: провідні медичні заклади України повинні отримувати достойне оснащення та фінансування
68334 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час епідемії увага до оснащення лікарень отримала значну увагу у суспільстві. Однак державне фінансування медичних закладів, навіть провідних та надважливих, залишається на низькому рівні. Тому за цю шляхетну справу беруться меценати і волонтери. До них належать дніпровські підприємці, які займають активну громадянську позицію Олександр Петровський та Еміль Арутюнян. Нещодавно лікарня імені Мечникова отримала цінні подарунки від Благодійного фонду «Солідарність» та його однодумців.

Допомога лікарні імені Мечникова від Арутюняна Еміля Карленовича


Кардіологічне відділення провідної дніпровської лікарні імені Мечникова отримало дуже важливі подарунки – нові сучасні кардіографи та зручні ліжка, які стануть дуже корисними для пацієнтів. Про потреби лікарні у новому сучасному обладнанні та меблях було відомо давно. Цього разу цю благородну місію взяв на себе Міжнародний Благодійний фонд «Солідарність», який створив і очолює Олександр Петровський, а також кілька інших меценатів і волонтерів, небайдужих до доль і здоров’я людей.
Один з представників відповідального підприємництва – Еміль Арутюнян. Вагому роль у закупці необхідного обладнання відіграв і директор корпорації «Алан» В’ячеслав Капустін.
Саме з ініціативи і силами меценатів було закуплено багатофункціональні ліжка, привезені з Німеччини. Такі ліжка допоможуть хворим та пацієнтам, які перенесли операції, швидше відновлювати своє здоров’я. Особлива гордість помічників лікарні – сучасні кардіографи. Пристрої для вимірювання роботи серця є важливою складовою роботи будь-яких кардіологічних центрів і відділень. А оскільки більшість цього обладнання в Україні є застарілою, воно не може повноцінно виконувати свої функції. Як повідомили лікарі з лікарні ім. Мечникова, на 40 відділень раніше був лише один кардіограф. Завдяки старанням меценатів до закладу прибуло одразу 6 абсолютно нових апаратів. Вони є дуже важливими особливо для людей, які потребують термінового обстеження серця, а також для пацієнтів, які перебувають у складному стані.
Наступним кроком, який планують зробити благодійники, буде закупка нових та якісних медичних меблів. Тож лікарня отримає ще не один цінний подарунок від меценатів.

Допомога від Еміля Карленовича Арутюняна


Один з постійних партнерів та друзів Олександра Петровського та Фонду «Солідарність» - Еміль Арутюнян. Еміль Карленович, будучи відповідальною та ініціативною людиною, вважає за потрібне надавати допомогу тим, хто її потребує, та заряджати цим прагненням інших.

Крім допомоги медичним закладам, Еміль Арутюнян постійно бере участь в інших благодійних акціях.


Він особисто, а також за участю однодумців та підлеглих допомагає дитячим будинкам. Зокрема, хорошою традицією стали благочинні візити до Придніпровського будинку маляти. Його підопічні постійно отримують від Еміля Карленовича якісне харчування, медикаменти, підгузки та інші продукти та предмети першої необхідності. Допомагати саме цьому дитячому закладу – ініціатива самого мецената. Але у цій справі підприємець не сам: йому постійно допомагають інші небайдужі люди. Суттєвою є допомога Міжнародного Благодійного фонду «Солідарність» та особисто Олександра Володимировича Петровського. Від обох меценатів та Фонду діти регулярно отримують не лише хороші подарунки, але й мають змогу відвідувати концерти і виставки, для них влаштовують цікаві тематичні заходи на свята. Приділяє уваги дніпровський підприємець також добрим справам для бійців ООС і членів їхніх родин, пенсіонерів та малозабезпечених шарів населення.

Теги: Арутюнян Еміль Карленович,Еміль Карленович Арутюнян

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео