СТУДЕНТ УКРАЇНИ

У Нікополі врятували хлопця, що впав із третього поверху недобудови

У Нікополі врятували хлопця, що впав із третього поверху недобудови
9043 ПЕРЕГЛЯДІВ

Знайти дитину вдалося завдяки небайдужому перехожому, на очах якого вона зірвалася з вікна. Але допомогти чоловік не міг через високий паркан. Про повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Виклик до Служби порятунку Нікополя надійшов ввечері 15 липня, коли на вулиці вже майже стемніло. Стурбований чоловік повідомив, що побачив, як з третього поверху недобудови на бульварі Шевченка впав хлопчик. Очевидець намагався допомогти, але не зміг дістатися покинутої будівлі через те, що вона огороджена високим парканом.

Коли рятувальники разом із медиками прибули на місце події, хлопчик, якому виявилося 13 років, був живий та при тямі. Але через падіння з висоти дитина зазнала тяжких та численних травм.

«Особовим складом пожежно-рятувального підрозділу, за допомогою нош, постраждалу дитину перенесено через паркан та доправлено до карети швидкої медичної допомоги, — повідомляють у ДСНС. — Хлопчика госпіталізовано до травматологічного відділення Нікопольської міської лікарні №1 з попереднім діагнозом черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом кісток правої гомілки та лівого передпліччя».

Рятувальники вкотре звертаються до батьків із проханням дбати про безпеку своїх дітей під час літніх канікул. Адже подібні випадки стаються найчастіше саме у цей період.

«Дітям притаманна природна цікавість, у них часто відсутнє відчуття небезпеки, — зазначають надзвичайники. — Пам’ятайте, що втрата пильності і недостатня увага з боку дорослих можуть обернутися справжньою трагедією для цілої родини. Тож, першочерговим завданням батьків є обов’язкове навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності».

Теги: недобудова,хлопець,рятувальники,впав,перехожий,Нікополь

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео