СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Повідомлено про підозру чоловіку, який незаконно укладав договори з державними установами задля власного збагачення

Повідомлено про підозру чоловіку, який незаконно укладав договори з державними установами задля власного збагачення
28426 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Великоновосілківського відділу Красноармійської місцевої прокуратури мешканцю Великоновосілківського району повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 1 ст. 190 (шахрайство) та ч.ч. 1, 3, 4 ст. 358 (підроблення та використання підроблених документів) КК України.
 
 
У ході досудового розслідування встановлено, що упродовж 2017-2019 років зловмисник, достовірно знаючи про зобов’язання бюджетних установ та організацій укладати договори на придбання товарів та послуг лише з офіційно зареєстрованими підприємцями, ввів в оману посадових осіб Великоновосілківського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, Великоновосілківського професійного ліцею та Шахтарської сільської ради щодо наявності у нього свідоцтва ФОП.
 
 
Зловживаючи довірою посадовців, чоловік незаконно уклав із вказаними замовниками 62 договори купівлі-продажу будівельних товарів, на підставі яких незаконно отримав бюджетні кошти на загальну суму понад 133 тис грн.
 
Досудове розслідування триває.
 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео