СТУДЕНТ УКРАЇНИ

За добу прикордонники виявили п`ятьох порушників карантину, що намагалися виїхати за кордон

За добу прикордонники виявили п`ятьох порушників карантину, що намагалися виїхати за кордон
203088 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двох було затримано на українсько-російському кордоні, двох — на українсько-польському, ще одного затримали в Ізмаїльському морському торговельному порту. Таку інформацію оприлюднила пресслужба Державної прикордонної служби.

Усіх п`ятьох порушників, на жаль, поєднує те, що всі вони підписали згоди на самоізоляцію й були в зоні ризику. Але це не завадило їм відправитися у подорож.

У пункті пропуску «Гоптівка» прикордонники Харківського загону виявили двох громадян України, які підписали згоди на самоізоляцію 7 квітня та 28 березня відповідно та намагалися виїхати за кордон.

А військовослужбовці Мостиського прикордонного загону виявили громадянина Польщі, який має право на постійне проживання в Україні, в пункті пропуску «Краківець». Ще один порушник тут виявився українцем. Вони обидва 1 квітня підписали згоди на самоізоляцію та не дотримувались карантину.

Ще одного українця, який 2 квітня перетнув КПВВ «Чаплинка», надав згоду на 14-денну самоізоляцію та не дотримався її, 8 квітня правоохоронці виявили в Ізмаїльському морському торговельному порту.

Далі з порушниками розмовляла поліція — всі вони притягнуті до адміністративної відповідальності за статтею «Порушення правил щодо карантину людей», яка тягне за собою накладення штрафу від 17000 до 34 000 гривень.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео