СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Центри правничої допомоги стали ще доступніше

Центри правничої допомоги стали ще доступніше
307945 ПЕРЕГЛЯДІВ

Що Ви знаєте про шерінг документів?

Наразі майже у кожного в телефоні є застосунок «Дія» який має цифрові аналоги паперових документів. Вони мають таку саму юридичну силу, як і паперові документи. Цифрові документи відображають в електронному вигляді інформацію про Вас, яка міститься в державних реєстрах.

Але як це може спростити звернення до центрів правничої допомоги?

Ми намагаємось спростити отримання послуг для людей, отже розуміємо, що через відсутність світла чи постійні повітряні тривоги  Ви можете забути якісь документи чи не мати змогу зробити копію, коли приходите до бюро правничої допомоги за отриманням вторинної правничої допомоги.

От тут на допомогу приходить Сервіс Дія.QR, який шерить Ваші документи.

Сервіс Дія. QR — зручний спосіб передачі копій цифрових документів у Дії на електронну пошту установи.

Така копія, завірена КЕПом Дії, передається установі у pdf-форматі на e-mail. На ній вказана точна дата створення та назва організації, якій було надіслано копію.

Південно-Східним міжрегіональним центром з надання безоплатної правничої допомоги згенеровано QR коди для шерінгу документів в Дії в кожній точці доступу Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областях.

Вам необхідно лише відсканувати QR код та підписати КЕПом Дії документ і наші фахівці отримають його на пошту.

В разі наявності правничих питань Ви можете звернутися до будь-якого бюро правничої допомоги, адреси та актуальний режим роботи яких зазначені на мапі доступності Бюро правничої допомоги за посиланням https://bit.ly/bpd_buro або зателефонувавши до контакт центру системи безоплатної правничої допомоги 0 800 213 103

 

 

*картинка згенерована ШІ

Теги: правничадопомога,діяшерінг,Дніпро,Запоріжжя,Краматорськ

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео