СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Повідомлено про підозру призначеній президентом рф «судді», яка здійснює незаконне правосуддя на окупованій території Донеччини

Повідомлено про підозру призначеній президентом рф «судді», яка здійснює незаконне правосуддя на окупованій території Донеччини
347225 ПЕРЕГЛЯДІВ
а процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянці повідомлено про підозру у державній зраді та колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111, ч. 7 ст. 111-1 КК України).
За даними слідства, маючи юридичну освіту та проросійські погляди, колишня керівниця апарату Кіровського районного суду м. Донецька в умовах воєнного стану перейшла на бік ворога. Після незаконного визнання частини регіону «суб’єктом рф» жителька окупованого населеного пункту добровільно взяла участь в конкурсі на зайняття посади у фейковому органі, підконтрольному державі-агресору.
 
У лютому 2024 року підозрювану указом очільника кремля призначено на шестирічний строк суддею «Кіровського міжрайонного суду м. Донецька».
 
Так звана правниця використовує матеріально-технічну базу захопленої установи. Під час розгляду справ вона керується нікчемними нормативно-правовими документами квазіреспубліки та здійснює «правосуддя» від імені «днр». Співпрацюючи з ворогом, псевдосуддя приймає незаконні рішення, вигідні окупаційній владі.
 
Її звільнено із займаної посади в Україні. Досудове розслідування – ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео