СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Зміцнення міжнародного партнерства: відбулися робочі перемовини з віцеканцлером Університетського коледжу Копенгагена

Зміцнення міжнародного партнерства: відбулися робочі перемовини з віцеканцлером Університетського коледжу Копенгагена
357677 ПЕРЕГЛЯДІВ

Триває співпраця Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка з Університетським коледжем Копенгагена (Данія).

На запрошення данського університету директорка навчально-наукового інституту іноземних мов, професорка Марина Зуєнко та начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків, доцентка Ірина Когут здійснили робочий візит до Копенгагена.

З новим віцеканцлером Університетського коледжу Копенгагена Анною Ванг Расмуссен (Anne Vang Rasmussen) обговорили нові вектори співпраці для підвищення академічної мобільності студентів та викладачів, в тому числі і включення університету до нових міжнародних проєктів. Про деталі подальшої співпраці йшлося на зустрічі з координаторкою програми міжнародної мобільності педагогічного факультету Сабіне Лам (Sabine Lam).

Міцне партнерство між нашими закладами у стінах  Університетського коледжу Копенгагена символізує український оберіг – символічна лялька-мотанка ручної роботи від ректорки ПНПУ ім. В.Г. Короленка, професорки Марини Гриньової.
«Колектив Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка висловлює щирі слова вдячності за підтримку та допомогу колегам з Університетського коледжу Копенгагена (KP-University College Copenhagen), Данія. Ваші допомога й турбота додають нам сил і наближають нашу Перемогу!», – наголосила Марина Вікторівна, передаючи щирі слова вітання та подяки за підтримку освітнього процесу в Україні під час воєнних дій.

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео