СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Кількість жертв після ракетного удару по Одесі зросла

Кількість жертв після ракетного удару по Одесі зросла
391263 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Кількість жертв після ракетного удару по Одесі зросла, в лікарні помер ще один працівник ДСНС від отриманих важких поранень. Про це повідомило МВС за посередництвом свого Telegram-каналу, інформує РБК-Україна.

 

Загалом, наразі відомо про 21 загиблого внаслідок удару. Понад 70 людей отримали поранення, серед яких є ті, хто перебуває у важкому стані.

ДСНС повідомляє, що у лікарні помер 39-річний водій-пожежник Віталій Алимов, який отримав важкі поранення у результаті повторного ворожого удару.

"Медичний персонал вжив усіх можливих заходів, але, на жаль, нашого колегу врятувати не вдалося", - додає ДСНС.

Атака російських терористів по Одесі 15 березня була здійснена за допомогою балістичних ракет "Іскандер-М", які були запущені з тимчасово окупованого Криму. Ціллю атаки була цивільна інфраструктура.

Після прибуття медиків та рятувальників на місце подій, ворог наніс повторний удар. Початково було повідомлено про десятки постраждалих та загиблих.

У результаті ворожого обстрілу було зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об'єкта, пошкоджено принаймні 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автомобілі швидкої допомоги та пожежно-рятувальні машини. Наразі триває розбір завалів.

 

 

 

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео