СТУДЕНТ УКРАЇНИ

За відсутності повноважень видав дозвільні документи на проєктування будівництва будинків – підозрюється ексархітектор

За відсутності повноважень видав дозвільні документи на проєктування будівництва будинків – підозрюється ексархітектор
241246 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Бучанської окружної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику управління містобудування, архітектури та земельних ресурсів однієї із селищних рад за фактами підроблення документів і печаток, їх використання та несанкціонованого втручання в роботу інформаційних, електронних комунікаційних систем в умовах воєнного стану (ч. 1, 3, 4 ст. 358, ч. 5 ст. 361 КК України).

За даними слідства, підозрюваний виготовив печатку з відтиском відділу селищної ради та засвідчив нею копію розпорядження про своє призначення на посаду. Підроблений документ він використав для отримання кваліфікованих сертифікатів електронного підпису.

Надалі ексслужбовець видав громадянам дозвільні документи на проєктування будівництва житлових будинків. Відповідні відомості він вніс до державного реєстру та засвідчив електронним підписом. 

Досудове розслідування здійснюється відділом поліції № 2 Бучанського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу Бучанського РВ ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео