СТУДЕНТ УКРАЇНИ

У столиці повідомлено про підозру начальнику одного з районних ТЦК та СП і голові ВЛК

У столиці повідомлено про підозру начальнику одного з районних ТЦК та СП і голові ВЛК
424724 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За фактом вчинення службового підроблення та сприяння у незаконному переправленні осіб через державний кордон України викрито начальника районного у м. Київ ТЦК та СП разом із головою військово-лікарської комісії цього району.

   За даними слідства, вказані службові особи, діючи за попередньою змовою, упродовж травня-червня 2023 року, свідомо внесли до офіційного документу недостовірні відомості щодо непридатності громадянина України до військової служби та в подальшому виключили його з військового обліку, створивши умови для безперешкодного перетину останнім державного кордону.

   Процесуальним керівником Київської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону обом спільникам погоджено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 332 КК України).

   Досудове розслідування здійснюють слідчі поліції за оперативного супроводу оперативних співробітників  СБ України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону,повідомлено про підозру,незаконне переправлення осіб через державний кордон України,РТЦК та СП,Київ

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео