СТУДЕНТ УКРАЇНИ

БЕБ зупинило роботу низки нелегальних гральних закладів на Київщині

БЕБ зупинило роботу низки нелегальних гральних закладів на Київщині
355518 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність низки нелегальних гральних закладів на Київщині.
З метою отримання доказів вчиненого кримінального правопорушення детективи здійснили невідкладні обшуки приміщень, де знаходилися нелегальні гральні заклади.
Виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, понад 40 моніторів, 17 системних блоків, термопринтер для друку чеків, накопичувачі, карти пам’яті, чорнові записи та інші технічні засоби, які використовувалися у протиправній діяльності.
Вилучені речі долучені до справи в якості доказової бази.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбачених ч. 1 ст. 203-2 КК України, здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та Київської міської прокуратури.
Нагадаємо, нещодавно детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та зупинили діяльність нелегального VIP-казино, розмішеному в одному з ресторанів в центрі Києва. Детальніше https://t.me/esbu_gov_ua/894?single.
Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,гральні заклади,ігрові зали

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео