СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Бахмут став пасткою для окупантів, - ISW

Бахмут став пасткою для окупантів, - ISW
301817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бахмут став пасткою для окупантів, - ISW  

Кровопролитні бої за Бахмут продовжуються, ЗСУ дають рашистам відсіч, але ті відчайдушно намагаються досягти успіху. Однак окупанти не розуміють, що вони знову попалися в пастку. В Інституті вивчення війни (ISW) пояснили сенс таких тривалих і жорстоких боїв за Бахмут. На думку аналітиків, рашисти не роблять висновки зі своїх минулих помилок.

"Російські зусилля навколо Бахмута показують, що російські сили в корені не витягли уроків з попередніх кампаній з великою кількістю жертв, зосереджених на цілях обмеженого оперативного або стратегічного значення. З кінця травня російські війська постійно витрачають бойові сили на невеликі населені пункти навколо Бахмута, за наступні шість місяців вони домоглися приросту всього лише близько декількох кілометрів за раз", - вказали експерти.

На думку аналітиків спроби окупантів здійснити наступ на Бахмут призвели лише до того, що жива сила і техніка армії рф продовжує виснажуватися. Крім цього, війська рашистів нерідко виявляються затиснутими в невеликих населених пунктах.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео