СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Російське вторгнення в Україну : Зведення Генштабу ЗСУ станом на 12:00 23 березня

Російське вторгнення в Україну : Зведення Генштабу ЗСУ станом на 12:00 23 березня
373878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зведення Генштабу ЗСУ станом на 12:00 23 березня:

?На Волинському напрямку активних дій противника не виявлено. Частково підтверджується повернення окремих підрозділів республіки Білорусь до пунктів постійної дислокації, але значне угруповання військ лишається поблизу кордону.

?На Поліссі окупанти намагаються закріпитися на досягнутих рубежах, здійснюють перегрупування після отриманих втрат. Триває повітряна розвідка, нарощуються засоби протиповітряної оборони та здійснюється мінування підступів до позицій своїх військ.

?На Сіверщині після невдалого блокування Чернігова окупанти намагаються відновитися. 

?На Броварському напрямку окупанти продовжують інженерні роботи, мінують місцевість і цивільні об’єкти. 

?На Слобожанському напрямку підрозділи російських окупантів зосереджують зусилля на блокуванні міст Харків та Суми та відновленні втрат особового складу. В районі Ізюма сили оборони України знищили до 60% особового складу та техніки окупантів.

?На Донецькому напрямку метою окупантів лишається встановлення контролю над Рубіжним, Сєвєродонецьком, Попасною, Верхньоторецьким, Мар’їнкою та Маріуполем. Успіхів ворог не має, несе втрати.

?Hа Таврійському напрямку суттєвих змін не виявлено. У Криму біля Джанкоя зафіксовано прибуття та зосередження особового складу та військової техніки РФ.

?На Південнобузькому напрямку противник активних дій не веде, посилює інженерне обладнання позицій.

?Противник деморалізований, має суттєві втрати та значні проблеми з їхнім поповненням, а також логістичним забезпеченням.

?Сили оборони України в окремих районах проводять стабілізаційну операцію, стримують просування ворога, на окремих напрямках змушують противника відійти.

?Угруповання Повітряних Сил Збройних Сил України продовжує прикриття наземного угруповання та важливих об’єктів інфраструктури, здійснює відбиття зосереджених ракетно-авіаційних ударів та повітряного нападу противника.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео