СТУДЕНТ УКРАЇНИ

Оперативники врятували чоловіка на Хмельниччині, детальніше про подію:

Оперативники врятували чоловіка на Хмельниччині, детальніше про подію:
324414 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно у Хмельницькій області на мікрорайоні Гречани на вулиці Курчатова працівники оперативно-розшукової служби врятували життя чоловіка, який намагався вчинити самогубство.

 

В наш час багато людей впродовж всього життя стикаються з різними складними проблемами, через це часто перебувають в стану стресу, що як наслідок може призвести до глибокої депресії. Протягом таких періодів всім людям неабияк потрібна підтримка, допомога у розв’язані якогось питання й просто звичайна турбота. Проте не завжди ми можемо це все отримати, інколи навколо нас не має друзів чи рідних які можуть надати нам цю поміч. В таких випадках ці особи можуть вдатися не до розв’язання проблеми, а до якогось певного її уникнення. Наприклад, люди можуть захотіти покінчити з життям, адже вважають, що таким чином їхні проблеми вирішаться і вони отримають спокій. Але це зовсім не вірно. Не можна просто так вчинити самогубство. Всі ми знаємо, що людське життя складається з хороших і поганих моментів, з радощів і проблем, які потрібно вирішувати. Без розв’язання різноманітних питань, задач нам було б скучно існувати, адже саме вони й створюють наше життя. Головне це зрозуміти й в необхідний момент згадати цю фразу або звернутися за поміччю.

Схожа ситуація склалася і в даній справі. Чоловік віком 32 роки, мешканець мікрорайону Гречани міста Хмельницький, намагався покінчити з життям і стрибнув з вікна своєї квартири, що знаходяться на 7 поверсі. Але на щастя, він випадково застрягнув в мотузці для білизни навпроти 6 поверху. І ось до місцевого відділення поліції зателефонував незнайомець з повідомленням про намір вищевказаного чоловіка вчинити самогубство та він теж зазначив, що той застрягнув на мотузці на 6 поверсі. До того ж чоловік чітко та правильно вказав поліцейським будинок і під’їзд, де це трапилося. Співробітники правоохоронних органів досить оперативно прибули за потрібною адресою. Також на місце подій приїхали й рятувальники, і медики. Хоча як зазначено в справі, першими з'явилися поліцейські, тому відразу почали операцію по рятуванню чоловіка. До речі, цими героїчними оперативниками є Віталій Стельмах і Денис Писаренко, крім того, їхній екіпаж вже другий раз тиждень рятує життя людини, тому їх сміло можна назвати справжніми героями.

 

Отже, їм вдалося швидко відімкнути двері під’їзду, таким чином вони надзвичайно хутко прибули на 6 поверх, де їм знадобилося розбудити господарку квартири в якій на мотузці для білизни знаходився чоловік, щоб вони відкрили свої двері. Далі за чіткими кроками, вони зняли чоловіка з вікна та на щастя, спустили його на 1 поверх. Потім на місце подій прибули медичні працівники, яким правоохоронці віддали злякану особу.

Тому любі читачі, ми закликаємо вас не робити такі відчайдушні вчинки, адже потрібно думати не лише про себе, а й про людей, які вас люблять і не хочуть втрачати. Також пам’ятайте, що будь-яку проблему при великому бажанні можна вирішити, а, крім того, навколо вас є люди чи спеціальні особи, які можуть допомогти в скрутній ситуації. Бережіть себе та приділяйте більше часу сім’ї та близьким.

© 2019 "СТУДЕНТ УКРАЇНИ"

Мої відео